Mennyire kell szigorúan vennem az élesztő lejárati idejét? Jó lehet ez még?
Figyelt kérdés
Tudom,hogy az élesztő hamar romlik,de ha látszólag nincs baja, a szaga sem árulkodik, akkor egy 08.19-i lejáratú élesztő jó lehet még?
(Nem indulnék el most csak egy kocka élesztőért a boltba terhesen nagy pocakkal, ha nem muszáj...)
2011. aug. 25. 17:36
1/5 anonim válasza:
Semmi baja nincs, nyugodtan használd fel.
2/5 anonim válasza:
persze, hogy jó még. ha nem szőrös és nem büdi, akkor lehet vele dolgozni.
3/5 anonim válasza:
Amúgy érdemes lejárta előtt betenni a fagyasztóba, használat előtt szobahőmérsékleten felolvasztod, és az is használható
4/5 anonim válasza:
sőt én jobban szeretem, ha morzsalékos kicsit, és nem annyira tapad, mint a friss.
5/5 anonim válasza:
Nézd, ha mégsem futna fel a langyos tejben, legfeljebb kidobod, de hidd el, jó lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!