Ha túl híg lett a pizzaszósz mit tehetek?
Figyelt kérdés
:(2011. aug. 18. 16:26
2/5 anonim válasza:
Főzd össze liszttel, vagy étkezési keményítővel.
3/5 anonim válasza:
Vagy csinálhatod azt is az előző ötleteken kívül, hogy főzöd tovább és akkor ahogy párolog, sűrűsödik is.
4/5 anonim válasza:
ez a lényeg, be kell forralni sűrűre,de állandó keverés mellett, mert a paradicsom könnyen odakap.
5/5 A kérdező kommentje:
köszi szépen a válaszokat! főztem egy kicsit a szószt meg kevés liszt bele és jó lett:)
2011. aug. 21. 12:22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!