Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Hogyan kell főzni a zöldpaszul...

Hogyan kell főzni a zöldpaszulylevest?

Figyelt kérdés
2011. aug. 18. 10:53
 1/1 anonim ***** válasza:

Fél fej hagymát megpirítasz, rá mehet a karikára vágott répa, fehérrépa, krumpli - kevés borsot, sót szórsz rá és 1-2 percig kis lángon pirítod

Ezután felöntöd vízzel, mehet bele a megtisztított, ujjpercnyire vágott zöldbab, ételízesítő, 1-2 babérlevél, 1-2 fokhagyma, pár szál zellerlevél

ha megfőtt minden, akkor kevés tejfölös világosra pirított, pirospaprikás rántással berántod, ha szereted, kis ecettel megsavanyítod


nagyon szeretem puha kenyérrel

2011. aug. 18. 12:14
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!