Mit és hogyan süssek?
15éves vagyok, szüleim elmentek, majd csak este érnek haza. szeretnék nekik sütni valamit, de még nem nagyon használtam a sütőt, persze a tésztát meg tudom csinálni, csak nincs ötletem hogy mit. valami egyszerűt, és finomat szeretnék, amit vagy nem kell sütni, vagy könnyen lehet.
előre is köszönöm a segítséget!:)
Milánó makaróni.
olajon hagymát pirítasz, aztán jön rá a darálthús, fűszerezed, végén paradicsomszósszal összerottyantod.
külön főzöl tésztát, reszelsz sajtot és kész
Van muffin papírod és formád? Mert muffint nagyon könnyű készíteni, ha van, küldök receptet.
Vagy: darát háztartási kekszed ? -kókuszgolyót tudnál készíteni
Mid van otthon ami szóba jöhet? Persze az este még messze van, el is mehetsz vásárolni
van muffinsütő, papír nincs. csokiszuflét szoktunk, de estig az nem jó. azt frissen szoktuk. kekszmorzsás dolgokat nem igazán szeretjük. valami más esetleg?? nehezebbeket is sütöttem már, mint pl. néger kocka..ilyenek. szóval olyan is lehet:)
ja és köszi!
hogy készíted, van interneten recept? engem is érdekelne.
Ha már citromos, van egy egyszerű és finom receptem, de az arányokat, csak érzésre szoktam:
krémet kell készíteni, ami kb fele-fele arányban felvert tejszínhab és tejföl, ebbe jön bele cukor (pár evőkanál) és egy egész citrom kicsavart leve.
egy tálba kell babapiskótákat rakni és ezzel leönteni, estére szépen megpuhul. 5 perc alatt meg van és nagyon finom :)
Vannak receptek, amik mennek fejből. Nem tudom.
Amit leírtam, ahhoz pont nem szoktam mérni. Az a lényeg, hogy jó édes és közben jó savanyú is legyen.
De ha nem ez, próbálhatsz "bögrés" recepteket is, pl. ez:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!