Miért "könnyezik" a fondanttal bevont torta?
Hűtőbe tárolom. Pudingos vajas krémet teszek alá.
A pincében jobb helye lenne a tortának?
A pudingos vajas krémmel nem bírja sokáig a torta, csak vajas porcukros vagy párizsi krém kell alá. Ha mindenképpen pudingosat akarsz alá rakni, akkor nagyon kevés 2 dl tejjel főzd a pudingot, és vond be a tortát, de ne tárold, szállítás, vagy fogyasztás előtt burkold. Ha vajas vagy párizsi krémet használszNe fedd le a tortát a hűtőben, de ügyelj arra, hogy ne vegyék át más élelmiszereknek az ízét. Egy kis citromleves vízzel mosd át előtte a hűtőt, és töröld szárazra. Így elkerülheted hogy ne legyen "hűtő szaga" a tortádnak. De ha van külön hűtőd, amiben tudod a tortát elkülönítve más élelmiszerektől tárolni, az még jobb.
Ha mindenképpen pudingos krémet akarsz alá rakni, akkor nagyon kevés 2 dl tejjel főzd a pudingot, egy puding és legalább 20-25 dkg vaj. Ne tárold, a tortát hanem közvetlenül szállítás, vagy fogyasztás előtt burkold! Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!