Mennyi lisztet tegyek bele?
Akarok készíteni anyunak a szülinapjára meglepetés fánkot, de nem működik az a fránya mérleg!
Azt írja, hogy 20 dkg lisztet tegyek bele, az hány evőkanálnyi?
Légyszi segítsenek nekem!
15/L
Akkor 10 evőkanál liszt kell. :D
Kicsit kevésnek gondoltam a hármat.
Köszönöm a segítséget.
Köszönöm! Megyek sütni. :)
Szép napot Nektek!
jó azt csináltok amit akartok. én segítettem neked elmondtam hogy 1 evőkanál 7 dkg, neked pedig válaszoló mondtam hogy tapasztalatból mondom.
én segítettem neked kérdező nem muszáj megfogadnod a tanácsom. de a 10 evőkanál az biztos hogy sok. ha kész lesz a süti akkor majd azért légyszi írd meg hogy kinek volt igaza meg kérdezd meg anyukádat is hogy 1 evőkanál hány dkg. köszi
és bocsi ha esetleg nem jól mondtam ugyanis itt a másik válaszoló nem értett velem egyet.
persze én is tévedhetek de ha én tévedek és rosszul csinálom a munkahelyen akkor a kollégák is mert ők is úgy számolnak hogy 1 ev 7 dkg. és mivel én is csak ott tanultam meg a gyakorlatban tőlük tanultam. tehát ha valami nem jó arról én nem tehetek. persze a saját hibáimból tanulok de a kollégák nélkül nem tanultam volna meg.
Én nem értek hozzá nem szoktam sütni azért kértem a segítségeteket.
Valaki írjon még légyszi. Fél 8-ig el kellene készülnöm, és még mosogatnom is kell majd. :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!