Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Megpuhult, megmaradt pörc?

Megpuhult, megmaradt pörc?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Megmaradt egy kisebb darab pörc itthon a hűtőben, és kissé megpuhult, úgy annyira nem szeretem.

Szerintem a sütőben próbáljam meg kicsit megsütni, vagy inkább serpenyőben olajban, hogy megint ropogósabb legyen?


2011. aug. 3. 15:49
 1/2 anonim ***** válasza:
inkább csinálj tepertő krémet belőle.
2011. aug. 3. 19:03
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/2 doboszoli ***** válasza:

Nem lesz ropogósabb! Nyúlós lesz.

Tepertőkrémnek meg a viszonylagos zsírossága miatt nem alkalmas. Ugye a pörc attól pörc, hogy a belseje szalonnás.

2011. aug. 4. 06:28
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!