Megpuhult, megmaradt pörc?
Figyelt kérdés
Sziasztok!
Megmaradt egy kisebb darab pörc itthon a hűtőben, és kissé megpuhult, úgy annyira nem szeretem.
Szerintem a sütőben próbáljam meg kicsit megsütni, vagy inkább serpenyőben olajban, hogy megint ropogósabb legyen?
2011. aug. 3. 15:49
1/2 anonim válasza:
inkább csinálj tepertő krémet belőle.
2/2 doboszoli válasza:
Nem lesz ropogósabb! Nyúlós lesz.
Tepertőkrémnek meg a viszonylagos zsírossága miatt nem alkalmas. Ugye a pörc attól pörc, hogy a belseje szalonnás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!