Majd ha rákényszerülsz ugyis megtanulsz. Szerintem nem vészes.
2011. júl. 27. 13:49
Hasznos számodra ez a válasz?
2/11 anonim válasza:
Én 22 évesen tanultam meg. Majd ha te is olyan helyzetbe kerülsz, hogy vagy főzöl, vagy hideg kaján éltek a pároddal, akkor meg fogsz tanulni.
2011. júl. 27. 13:51
Hasznos számodra ez a válasz?
3/11 anonim válasza:
Én éves vagyok, de még ezeket se tudok... Pedig lány vagyok. De meg akarok tanulni
2011. júl. 27. 13:53
Hasznos számodra ez a válasz?
4/11 anonim válasza:
*20
(Num Lock ki volt kapcsolva :D)
2011. júl. 27. 13:53
Hasznos számodra ez a válasz?
5/11 anonim válasza:
Én mostanában tanulom, hogy összeköltöztünk a párommal. Amíg a szüleimmel laktam nem volt ilyen gondom, utána egyedül éltem, és nem volt kedvem egy személyre főzőcskézni. Most a párom tanít, ő nagyon jó szakács, egyelőre én vagyok a kiskukta, de szép lassan belejövök :)
2011. júl. 27. 13:55
Hasznos számodra ez a válasz?
6/11 doboszoli válasza:
Ha eljön az idő, amikor külön háztartásba kerültök, és már nagyon unjátok a meleg szendvicset, meg a pizzát, a "mekire" nem futja, meg fogod tanulni.
Bár szerintem jobb előre valami fogalmat alkotni, még "békeidőben."
2011. júl. 27. 14:07
Hasznos számodra ez a válasz?
7/11 A kérdező kommentje:
Jól van, akkor kezdek megnyugodni. Csak már rengeteg olyat olvastam, hogy 14-15 évesen komplett ebédet rittyentenek a lánykák... én meg még a közelében sem járok.
2011. júl. 27. 14:09
8/11 anonim válasza:
Hááát, szerintem az a jó, ha anyukádtól tanulsz meg főzni, jó kedvvel, és nem kényszerből.
Jól fel lehet vágni azzal, ha leteszel a haverok elé egy tál sütit azzal, "hogy ez ÉN sütöttem!"
2011. júl. 27. 14:38
Hasznos számodra ez a válasz?
9/11 anonim válasza:
azaz: ezt
2011. júl. 27. 14:39
Hasznos számodra ez a válasz?
10/11 anonim válasza:
Középiskolásan már én is főztem az egész családnak. Az egyik barátnőm meg huszonéves fejjel kezdett el főzni, miután férjhez ment. Egyik ember így, másik úgy. Az én családom is jókat eszik, az övé is.
Egyébként, ha még a szüleiddel élsz, akkor érdemes anyukád mellett kuktáskodni, mert nagyon sok dolgot megtanulhatsz, amiket a szakácskönyvek nem tudnak elmondani. Például, hogy mit jelent az üvegesre pirított hagyma, mikor jó a galuska állaga, mennyi az ízlés szerinti só a levesbe satöbbi.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!