Melyik a világ legkedveltebb étele?
A világra én is a pizzát tippelem, vagy a rizst.
Magyarországra a kenyeret.
szerintem ezt legfeljebb kontinensenként lehet meghatározni, mert pl. Indiában vagy dél-Amerikában meg Kínában tuti nem a pizza a legközkedveltebb.
A húslevesről meg végképp nem állítanám, hogy világméretű közkedveltségnek örvend.
Magyarországot nézve sokkal könnyebb ezt meghatározni: itt lehet a húsleves, gulyás/pörkölt/paprikás, meg ugye a pizza.
Magyarországon valószínűleg a hungarikumok a halászlé, a sonka a szalonna és a legtöbb zsíros étel.De szerintem minden népnek más kedvelt ételei.Nekünk a húsleves,halászlé.A kínaiaknak a szecsuáni csirke a pekingi kacsa [és az egészséges ételek].Franciaországnak a sajt az escargot.Olaszországban a pizza a lepények meg a bolognai spagetti.
Tehát a világon nincs egy étel ami mindenkinek a kedvence.
kenyeret csak mi eszünk ennyit. másutt bagett, toast , zsemle stb ezt a hagyományos magyarok által imádott kenyér itt a legjellemzőbb.
én a mekis kajákat mondanám. azt mindenhol esznek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!