Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Ha lenne kb.5-6 órád arra,...

Ha lenne kb.5-6 órád arra, hogy azt egyél és igyál, amennyit szeretnél, akkor miből mennyi lenne? (Egy feltétel, annyit egyél, hogy még jól érezd magad, ergó ne menj rögtön hányni) :D

Figyelt kérdés
2009. ápr. 3. 16:46
 1/9 anonim ***** válasza:
56%

Alig van időm enni és már olyan kicsi a gyomrom, hogy ha lehetne sem tudnék annyit enni, hogy kitöltsek 5-6 órát.

Decemberben szültem és azóta fel-le futkosok a babával, így 20 kiló lement, szóval nem tudok erre mit is írni, ki kellene próbálni.

Inni viszont tudnék, de csak hideg üdítőt.

2009. ápr. 3. 16:58
 2/9 anonim ***** válasza:
100%

Egy tányér húsleves,hússal tésztával és málnával kikevert fagyasztott mascarpone.1 dl.Meg víz, de tiszta, nem ásvány, nem klórozott, inkább artézi víz.1l

Bor.0,5l Birkapörkölt. Savanyúság, krumpli.1 tányér Pogácsa.3db, kicsi.

Pecsenye s befőtt. Kevés.

Fetasajt.1 csipet.

3x3 cm puncspogácsa. Kávé, tejszín. 1 szál cigi (nem dohányzom)

2009. ápr. 3. 17:23
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

Nem értem igazábol a kérdést. nekem evésre mindig van idöm,

sokszor járunk étterembe ahol órákat töltünk el.

Kedvencem egy ázsiai étterem ahol nyers ételek közül te választhatod ki a grillre a falatokat, és rengeteg büféasztalos készétel van. Imádom.

2009. ápr. 3. 17:48
 4/9 anonim válasza:
100%

Tatárbifsztek...mivel terhes vagyok és most egy ideig tilos:D fini borocskával:D

jajjj...ömlik a nyálam:D

2009. ápr. 3. 17:49
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Minden nap 24 órám van arra, hogy akkor és annyit egyek, amennyit szeretnék. Ha háborús időket élnénk, biztosan elindulna a fantáziám egy ilyen "csodás" ajánlatra, de jelenleg nem vagyok úgy kiéhezve, hogy hányásig kívánnám a kaját.
2009. ápr. 3. 17:50
 6/9 anonim válasza:
barack ízű jegestea jégkockával, pirított barna tészta valami finom csípős szósszal csirkehús, rizspalacsinta, 3 gombóc fagyi-kókusz,fehércsoki,tiramisu, igazi tiramisu, sajtos-ketchupos cheetos, vajas ízű pattogatott kukorica...kb. ennyi :D most épp fogyózom, úgyhogy jó volt ide leírni, mintha meg is ehettem volna őket!!!:D köszi ;)
2009. ápr. 3. 20:20
 7/9 A kérdező kommentje:
Hűha, úgy látszik nem fogalmaztam rendesen... úgy akartam érteni a kérdést, hogy nem te fizetnél a végén... így mennyit ennél, nyilván többet. Tudjátok vannak ilyen 5 perces bevásárlások, mikor azt teszel be a kocsiba, amit akarsz, kifizetik. Na most viszont kajálnod kellened :-)
2009. ápr. 3. 20:43
 8/9 anonim ***** válasza:

Sajtos-tejszínes hús rizzsel, gyümileves, spenótos pizza, mignon, Milka csoki, puncs szelet, dobos torta, hideg gyümilé, tejberizs, hambii.

Nah most ennyi jutott eszembe, pedig nem nadon eszek, mejt nyem engedem, de ha beültetnének egy cukiba, és se fizetnem nem kéne, se a gyomromba nem ekrülne a cucc..akkoj hatalmas adagokat ennék. De így...

Szar az élet..mindig mondom^^

2009. okt. 19. 20:40
 9/9 anonim válasza:
spagetti, sültkrumpli fűszersóval, csirkehús, csipsz, csoki, szendvics
2010. dec. 18. 16:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!