Tegnap előtt főztem májat. Lefagyaszthatom még ami megmaradt?
És a májról hogyan lehet ezt megállapítani? Szaga van vagy íze?
Erős paprikásan csináltam, úgyhogy az ízéről nem tudom eldönteni. De hűtőben volt végig.
mennyi az a máj ? nem jobb lenne ma pástétomnak megcsinálni és este megenni?
leírom a receptet , ha érdekel.
de le is fagyaszthatod, hűtőben nincs még annak semmi baja.
szai! írom a receptet. nem tudom, hogy hagymás-e a máj, ha nem akkor dinsztelj egy fej apróra vágott hagymát, majd a kiolvadt májat süssed át rajta. ha már csípős, akkor csak egy kis majorannát tegyél bele, meg majd sót.
Közben főzz 2-3 keménytojást. a hagymás májat daráld le,
told utána a tojásokat.
a masszát ízesítsd mustárral, és még ízlés szerint fűszerekkel. pár kanál tejföllel a sűrűséget is be lehet állítani, de a hűtőben még úgy is összeáll.
jó, hagymás, mustáros , majorannás pikáns legyen.
friss, vagy pirított kenyérrel is isteni finom.
és legalább tudod mi van benne.
ha palacsintába töltöd, feltekered, a két végét bedugod, majd bepanírozod,kisütöd, egy teljesen más finom fő ételt kapsz,
ami szintén nagyon, nagyon finom.
üdv.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!