Milyen jó, könnyű nyári süti van?
Figyelt kérdés
Mondjuk ami ilyen habos, krémes, vagy pudingos... És tele vagyunk barackkal! :)2011. júl. 20. 11:03
2/6 anonim válasza:
Vattacukor :D
Bocsi, de nem tudtam kihagyni!
Az én kedvencem ilyenkor egy hideg-krémes-tiramisu.
3/6 anonim válasza:
túrótorta, joghurttorta, gyümölcstorta, barackos pite.
4/6 anonim válasza:
Én ilyet szoktam csinálni,ha nyáron édességre vágyom,és annyira nem is hízlal,nem tömény.
Babapiskótát teszek egy nagy tál aljába összetördelve,vagy sok kicsibe.Teszek rá vmilyen gyümölcsöt,ez lehet cseresznye,meggy,alma,barack,banán,mindegy.Utána főzök pudingot,általában vaníliásat,vagy puncsosat,és kicsit hígabbra főzöm mint kellene(több tejjel).Majd ráöntöm a gyümölcsös babapiskótákra.Végül reszelt/felkockázott csokival megszórom.Szerintem nagyon finom:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!