Kosárkákat szokott vki sütni?
Figyelt kérdés
Az én receptem zsírt ír hozzá, de valahogy olyan nagyon fura íze lesz tőle. Sertés zsírt használok.
Milyen zsírt szoktatok beletenni?
Vagy esetleg lehet margarinnal is csinálni? Láttam ilyen receptet is a neten. Margarinnal nem fog beleragadni a kosárka formába?
Köszönöm
2011. júl. 18. 18:27
1/3 anonim válasza:
attól függ milyen kosárkára gondolsz? ha a krumplis megoldásra ahoz egy minimális mennyiségű vajra lesz szükség
3/3 anonim válasza:
Szia!
Már régen sütöttem kosárkákat. Szoktam a diósat is , meg a sajtosat is. Vajjal is lehet. Lehet, hogy itt ott beleragad, főleg ahol esetleg a töltelék hozzáér a formához, de erre már nem nagyon emlékszem, mert mindíg kibélelem óvatosan (úgy, hogy ne szakadjon el!) alufóliával a formákat, és így szépen megsül, nem ragad bele, és ahogy kiveszed az egyiket, már mehet bele a másik, ráadásul nem kell mosogatni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!