Milyen sütiket készítsek?
Figyelt kérdés
Születésnapom lesz, és szeretnék levinni 2-3 féle sütit a táncórára. Olyat keresek, amihez elég egy szalvéta, nem morzsál.
Kókusztekercs és sportszelet, eddig ezekre gondoltam.
Van valakinek valami tuti receptje, ami könnyen megvan,finom is, és nem habos? Valami sós is érdekelne.
Köszi!
2011. júl. 17. 20:30
1/6 maryjane89 válasza:
szia!
ami még egyszerűen meg van sütés nélkül: kókuszgolyó, csak le kell hűteni
sósnak ajánlom: sajtos stangli, ezt sütni kell
ha esetleg édeset sütsz akkor jó a vaníliás kiskiflik, most nálam ez favorit és mindenki imádja
2/6 Neni83 

válasza:

Sok édes krémes mellé,esetleg muffin?
3/6 anonim 

válasza:

linzer, egyszerű és hűteni sem kell
zabpelyhes keksz
muffin
4/6 anonim 

válasza:

Hókiflit / mákos, diós / meg lehet sütni egy pár nappal előbb, így a többire is van idő.
5/6 anonim 

válasza:

nekem is lesz pár nap múlva... :P
amúgy a katonagomb nevű sütit tudom még ajánlani, egyszerű és nagyszerű.
esetleg sajtos rúd.
6/6 anonim 

válasza:

Van egy kifli receptem amit lehet sósan és édesen is csinálni,ha érdekel leirom.Szoktam sonkás sajtosat kolbis sajtosat,virsliset,de sima sósan is finom,de lehet nutellásan fahájasan is csinálni,amit még nem csináltam de 100% h lehet még diósan és kakosan is meg aztán ki tudja még h nem.Én mindig ezt viszem mindenhová és nagyon nagy sikere van.Nemigen lehet elrontani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!