Őzgerinc forma helyett?
Figyelt kérdés
Rizses-csokis sütit szeretnék csinálni testvérem szülinapjára, de van egy olyan problémám, hogy nem otthon lakom, ezért elég szegényes a konyhai felszerelésem. Tudom esetleg más edénybe beletölteni a tölteléket? Műanyag edény esélytelen? (Ugyebár a töltelék meleg...)2011. júl. 16. 18:49
1/7 anonim válasza:
Szerintem teheted műanyag dobozba,ha mikrózható nem árt neki a meleg.Esetleg tepsi?
2/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen :)
Egy tepsink van itt az albérletben, csak az túl nagy, nem szeretném ha olyan vékony lenne. Még azon gondolkoztam, hogy esetleg egy sima kis kerek, főzős edényt kibélelek, és akkor kör alakú lesz :D
2011. júl. 16. 19:01
3/7 anonim válasza:
beleteheted gyakorlatilag bármibe, azt a formát adja, amibe teszed. lehet műanyag és üveg is, de akár lábas is.
vizes folpackkal béleld ki, akkor könnyen lehúzhatod róla, amikor hidegen kiborítod.
4/7 A kérdező kommentje:
Rendben, nagyon szépen köszönöm a válaszokat :)
2011. júl. 16. 19:51
6/7 anonim válasza:
Vettél azóta őzgerincformát, én is gondolkodom rajta, de vajon kihasználom e??
7/7 anonim válasza:
Ki fogod tudni használni, sok őzgerinces süti van, de húsételek is, zselatinos franciasaláta, de szalonkocsonyát is lehet benne készíteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!