Mit főzzek a Páromnak szülinapjára?
csinálhatsz valamilyen töltött csirkét, vagy ha szeretitek a gyümölcsös husit, akkor almával töltött csirkecombot valamilyen körettel.
Itt van még néhány csirkés recept:D
Gyümölcsös húsos dolog ha bejön:
Jénai edény aljára kis olaj, majd hagymakarikák, krumplikarika (nyersen, rétegenként fűszerezve: só, bors, p.paprika, vegeta). A krumpli tetejére gyümölcs (ami van otthon, mi már próbáltuk meggy befőttel (nagyon finom, csak túlédesíti ha sok megy rá), banánnal, almával. Aztán rá a vegetával megkent, megdörzsölt csirkecomb, de lehet mell is. Erre mehet még gyümölcs, ha gondolod. A tetejére egy nagy pohár tejfölben elkevert reszelt sajt kerül. Ezt alufóliával letakarva puhára sütöd, majd kicsit még pirítod a tetejét.
Vagy mivel most meleg van: natúr joghurtos öntet (joghurt, só, kis bors), jégsaláta, kukorica, z.borsó, répa, főtt tojás, krumpli, bármi amit el tudsz bele képzelni, sült hús. Ha a natúr joghurttal nem tetszik, akkor akár tartárba is mehet mindez. Aki akar eszik hozzá kenyeret, de ha sokféle zöldséget beleraksz a hús mellett magában is elegendő. Mivel hidegen a legjobb, így ebben a nagy melegben kiváló étel.
Jó étvágyat! Boldog szülinapot a Párodnak!
én, ha már ünnepi a "Csülök Pékné" módra finomságot sütném neki (és magamnak...:)
csülök, apró krumpli, apró hagyma, sok fokhagyma és isteni finom!!
4. vagyok.
Mit készítettél, vagy fogsz készíteni?
Ma fogom elkészíteni a menüt: A nosalty-hu-n találtam egy csuda csirkés receptet: [link]
Hozzá apró krumplit (kis hagymával, paradicsommal, vegetával) sütöm a sütőben, valamint egy könnyű salátát csinálok még (ezt nem döntöttem el, de valami majonézes lesz:) )
Köszönöm a tippeket!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!