Mazsola a kuglofban?
Figyelt kérdés
Mi a trukkje, hogy a mazsola szetkeverve maradjon a kuglofban? MIkor kell a tesztaba keverni? Ha akkor rakom bele, mielott a formaba ontom, mind az aljara szall le! Van vmi jo trukkotok?2011. jún. 26. 19:47
1/2 anonim válasza:
Én lisztbe szoktam a mazsolát forgatni és úgy keverem a végén a tésztába.
Így nem szokott leülni az aljára.
2/2 anonim válasza:
Én kelt kuglófot szoktam sütni,abban soha nem kerül az aljára.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!