Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Mazsola a kuglofban?

Mazsola a kuglofban?

Figyelt kérdés
Mi a trukkje, hogy a mazsola szetkeverve maradjon a kuglofban? MIkor kell a tesztaba keverni? Ha akkor rakom bele, mielott a formaba ontom, mind az aljara szall le! Van vmi jo trukkotok?
2011. jún. 26. 19:47
 1/2 anonim ***** válasza:

Én lisztbe szoktam a mazsolát forgatni és úgy keverem a végén a tésztába.

Így nem szokott leülni az aljára.

2011. jún. 26. 20:04
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/2 anonim ***** válasza:
Én kelt kuglófot szoktam sütni,abban soha nem kerül az aljára.
2011. jún. 26. 21:12
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!