Milyen ételt készítsek el?
Figyelt kérdés
Ajánlanátok valamit, amit el tudnék 1-2 óra alatt készíteni 4-5-6 személynek vendéglátás céljából? Valami egyszerű kellene amit én is 20 F el tudok készíteni...?:)2011. jún. 16. 20:21
1/12 Darcy01 válasza:
Félkész húsok (előre panírozott, fagyasztott) sült krumplival, mellé uborkasaláta, lecsó, görög saláta.
2/12 anonim válasza:
Rántott karaj, krumplipüré, uborka saláta.
3/12 anonim válasza:
Vegyél sertés, vagy csirkehúst.Krumplit karikázd fel, tegyél közé felkarikázott hagymát, tetejére a hús. Tedd tepsibe tegyél rá alufóliát. és süsd meg. Ha már puha vedd le róla az alufóliát és egy kicsit pirítsd meg a tetejét.Persz ezeket meg kell sózni.
Ha van sajtod akkor tehetsz rá amikor levetted az alufóliát.
4/12 Darcy01 válasza:
Rakott krumpli is egyszerű étel.
5/12 A kérdező kommentje:
köszönöm, sokat segítettetek! még arra gondoltam, hogy leveles tésztába rakok virsli szeleteket, és azt megsütöm, kis falatoknak jó lesz...
2011. jún. 16. 20:36
7/12 anonim válasza:
Falatkákhoz jó lenne tartármártásba borsó,vagy kukorica.
8/12 Darcy01 válasza:
Én már olyat is csináltam, hogy hosszában felvágtam a virslit, a résbe szórtam reszelt sajtot, ezt egy kivajazott tálba tettem, majd megsütöttem. Nem nagy valami, de virsliből ezt is ki lehet hozni:-)
9/12 A kérdező kommentje:
köszi szépen:) sokat segítettetek!:)
2011. jún. 16. 20:56
10/12 anonim válasza:
Előzőnek igaza van , krumplipürével főételként lehet tálalni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!