Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Érdemes venni wok-ot? MI az...

Érdemes venni wok-ot? MI az előnye?

Figyelt kérdés

Szeretnék venni egyet, mert a paprika tévén a wok-os receptes műsortól kedvet kaptam :) de úgy vettem észre, hogy nagyrészt azokat az ételeket egy mélyebb párolóedényben is el lehet készíteni.

Mik az előnyei a wok-nak? Tefal-osat vennék. :)

Köszi!

2011. jún. 15. 13:47
 1/6 anonim ***** válasza:
1-edénnyel több lesz!Tök felesleges ahogy írod, jó a meglévő is.Ha van bográcsod az a legjobb.
2011. jún. 15. 13:56
 2/6 anonim ***** válasza:

elosztja egyenletesen a hőt...valami ilyesmi...

nézd meg a googliban!

2011. jún. 15. 14:09
 3/6 anonim ***** válasza:
Nagyon jó a wok.
2011. jún. 15. 14:16
 4/6 Panda Péter válasza:
nagyáruházban csak ilyen wok-utánzatokat kapsz, aminek nem teljesen gömbölyű az alja, azt tényleg nem érdemes megvenni. olyat keress aminek nem sima az alja.
2011. jún. 15. 14:16
 5/6 anonim ***** válasza:

Nekünk az van, azthiszem nem tefálos serpenyőnk pl.

Van egy palacsintasütőnk, ami fantasztikus, egyáltalán soha semmi nem ragad le benne

Van egy másik serpenyő is, azon tanultam főzni, mert nagyon jól elosztja a hőt, és nem lehet odaégetni semmit lekaparhatatlanul.

Van még jópár Tefal-os edényünk, nagy lábasok, párolóedények :D

Mondjuk ha sok edényed van, akkor nem tudom, nekünk ez a többi helyett van.

2011. jún. 15. 14:18
 6/6 anonim ***** válasza:
nekünk tefal "wok"-unk van, én nagyon szeretek benne főzni, sokkal jobb, mint serpenyőben.
2011. jún. 15. 18:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!