Milyen desszertet csináljak az alábbi menühöz?
Figyelt kérdés
Borsólevest csináltam rizses hússal és ötleteket várok,hogy milyen desszertet csináljak mellé,valami finom krémes nyári desszert kéne,de AKÁRMI JÖHET,előre is köszi a válaszokat! :)2011. jún. 8. 22:07
1/12 anonim válasza:
palacsinta :)
vagy tiramisu,esetleg brownie..
2/12 A kérdező kommentje:
Brownie pont ma fogyott el! :D
2011. jún. 8. 22:11
4/12 anonim válasza:
Joghurttorta. biztos van neten recept, de anyukám is szokott. ilyen zselatinos -joghurtos dermedt gyümis izé :D
5/12 anonim válasza:
6/12 anonim válasza:
Az én kedven nyári édességem: tepsibe háztartási keksz. Rá egy tejfölös réteg. (3 teáskanál étkezési zselatint teszek egy nagy poharas tejfölhöz, illetve ízlés szerint porcukrot)így beteszem a hűtőbe egy 10 percre, addig elkészítem a gyümölcskocsonyát, illetve a gyümölcsöket. Mikor a tejfölös réteg megdermed egy picit, és a gyümölcszselé kihűlt ráteszem azt is. Legjobb ha legalább fél napot vársz vele, mert akkor megpuhul a keksz. Isteni. Mindig elfogy!
7/12 anonim válasza:
Mármint az ékezési zselatint rendesen 1 dl vízzel megcsinálom, és úgy keverem a tejfölhöz.
8/12 anonim válasza:
nekem a kinder pingvin a favorit, rendszeresen csinálom, jó hideg, habos, könnyű, édes, nem csömör imádom :)
9/12 anonim válasza:
mi az h nem csömör?
A csömör nem azt jelenti h undor?
Jaa vagy azt is akartad? ja..jó...
10/12 anonim válasza:
gyümölcsös rizspuding hidegen isteni!
tejberizs+vanilapuding+ sok sok gyümölcs, tetejére egy kis tejszínhab.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!