Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » A muffin tésztájához jó lesz...

A muffin tésztájához jó lesz a kristálycukor?

Figyelt kérdés
Tulajdonképpen nem írja a recept, hogy melyiket kell használni. Csak kristálycukrom van itthon. Avval jó lesz? Általánosságban melyiket kell használni, ha sütünk, és csak annyi van írva, hogy cukor? Ha porcukor kell, akkor hogyan tudok belőle porcukrot csinálni? Sajnos nincs kávédarálóm. Egyéb tipp? Előre is köszi a válaszokat.
2009. márc. 14. 16:08
 1/7 anonim ***** válasza:
70%

Persze tökéletesen megfelel a kristálycukor, én is mindig azt borítok bele :) Nyugodtan használhatod!

Egy kis kiigazítás: nem avval hanem azzal :) Bocsi nagyon szúrta a szemem! Sok sikert a muffinhoz :)

2009. márc. 14. 16:13
 2/7 A kérdező kommentje:
Köszi, megpróbálom krcukorral. Egyébként a helyesírási szabályok már elismerik: avval, evvel... nem számít, és már beépült a mindennapi szóhasználatba.
2009. márc. 14. 16:20
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Szia! Én is kristálycukrot használok a muffinhoz. Általában a receptekben csak cukrot írnak, ha kristálycukorra értik, és porcukrot, ha azt kell használni. Nagymamám régen mozsárban törte a krcukrot porrá :o) Na de az sincs nekem itthon (meg kávédarálóm sem), ezért én a porcukrot veszem.
2009. márc. 14. 16:29
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Én is mindig kcukrot teszek a muffinba. Van külön olyan recept ahol barnacukrot kér,de az felvan tüntetve.
2009. márc. 14. 17:09
 5/7 anonim ***** válasza:

Anyukám is rendes cukorral csinálja a muffint, meg pár sütit. Ha jól meg van csinálva a végén sem fog ropogni a fogad alatt, szóval semmi gond nem lesz.

Valóban ha cukor van írva akkor mehet a rendes cukor ha másmilyen kell azt külön szokták írni.

2009. márc. 17. 10:28
 6/7 anonim ***** válasza:
54%
Első válaszoló vagyok, és levagyok pontozva, az alatt írok meg 100%-osak, pedig én is a kristálycukrot írtam és ők is. Mi alapján megy a szelektálás?
2009. márc. 17. 11:41
 7/7 A kérdező kommentje:
Szia kedves első-utolsó válaszoló! A lepontozást nem tőlem kaptad, egyedül téged pontoztalak, és hasznosnak ítéltem a válaszodat, tehát nem tőlem kaptad. Ezt egyébként én sem értem... :(
2009. márc. 17. 18:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!