Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Kifogyóban van a gázpalackunk....

Kifogyóban van a gázpalackunk. Milyen gyorsan elkészithetö ételt ajánlanátok?

Figyelt kérdés

Köszönöm szépen!Sajnos ez van.Nem tudok venni csak jövö hétvégén!:(

Esetleg még van mikróm,meg kenyérsütöm ha számit.És nem kell nagyon tömény étel mert két kisgyereknek lesz.

Köszönöm,és szép napot kivánok mindenkinek!


2011. máj. 19. 07:34
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Paradicsomleves, krumplifőzelék virslivel, tojásrántotta.
2011. máj. 19. 07:41
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

macsánka:)


sóska,tejbegríz,

2011. máj. 19. 07:49
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Gyümileves, mikróban zöldséglevesek, tojásleves pirított kenyérrel, mákos tészta, grízes tészta-a vizet felmelegítheted a mikróban is. Petrezselymes krumpli mikróban tojásrántottával, paradicsommal...
2011. máj. 19. 07:51
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/6 anonim ***** válasza:

főzelékek hamar megfőnek (kivéve a szárazbab), egyszerű levesek.csirkehúsból pörkölt, vagy zödséges ragu.

a rizs és a száraztészta is hamar megfő.ezek alatt, mielőbb zárd el a gázt, saját gőzükben, levükben is puhulnak,de a tésztára figyelj, nehogy elázzon.

gombapörkölt is hamar megvan, rizzsel tésztával nagyon finom.

a virslit mikróban is meg lehet sütni, és a létezik a mikrós süti is, ha édességre vágytok.

bár a kifőtt tészták is nagyon jók édesen és sósan is.

a krumplistészta sem fogyaszt sok gázt.

a krumplit ne héjjában főzd, hanem pucolva, sokkal hamarabb kész.

hirtelen ennyi jutott eszembe.

kitartást, lesznek jobb napok:)))

2011. máj. 19. 07:58
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/6 anonim ***** válasza:

Ha van pároló-edényed: a krumpli és a zöldség (forrástól számított) 6-8 perc múlva el is zárhatod alatta a gázt. Készíts előre jó adag krumplipürét, a mikróban majd melegítesz belőle, amikor kell.

De ezzel egyidőben (kicsivel tart tovább) párolhatsz előre csirke-mellét is, majd valami főzelékbe beledarabolod, és átmelegszik.

2011. máj. 19. 08:23
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/6 anonim ***** válasza:
Wokban készülő kajákhoz hogy álltok hozzá? Annak az a lényege, hogy minden hozzávalót csak pár perc alatt át kell pirítani. Ha nincs wokotok akkor egy nagyobb serpenyő is megteszi. (egyébként ha jól tudom, azért is alakult ki az eljárás, mert nem volt fájuk csak nagy lángot adó ám gyorsan elégő szalmájuk)
2011. máj. 19. 09:59
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!