Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Mit főzzünk házibuliba?

Mit főzzünk házibuliba?

Figyelt kérdés
Recepptel együtt valamit amit könnyű elkészíteni :)
2011. máj. 18. 19:07
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
100%
még egy tanács a bográcsozáshoz. vegyetek műanyag tányérokat és evőeszközt, könnyebb másnap a romeltakarítás:)
2011. máj. 18. 20:03
Hasznos számodra ez a válasz?
 12/12 anonim ***** válasza:
100%

Pörkölt:

Fehér zsírral kenjétek ki a bográcsot, rakjátok bele a hús egyik felét (ha van benne csontos, akkor legalólra az menjen). Só, szemesbors, kevés köménymag rá. Utánna rakjátok rá a megpucolt vöröshagymát és zöldpaprikát és borítsátok be a hús másik felével. Erre szintén só, kevés szemesbors, zöldpaprika. Öntsetek rá kevés vizet, és kezdjétek főzni. Ha felforrt, nem kell hogy túlságosan erős legyen alatta a tűz, arra viszont miután felforrt, oda kell figyelni, hogy lett-e annyi lé rajta, hogy az összes húst ellepje. Ugyanis a forralással vizet enged.

Amikor a hús már majdnem megfőtt, rakjátok hozzá a megpucolt krumplit. Ha már az is majdnem készre főtt, szórjátok meg törtpaprikával és még kb. 15-20 percig főzzétek azzal is.

Jó étvágyat! (Remélem nem maradt ki semmi)

2011. máj. 18. 20:04
Hasznos számodra ez a válasz?
1 2

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!