Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Hogyan süssek pénisz alakú...

Hogyan süssek pénisz alakú tortát? FONTOS NAGYON!

Figyelt kérdés
Valami jó de azért egyszerűbb recept? Nincsen pénisz formám. Hogy oldjam meg? Keddre meg kellene lennie!
2011. máj. 15. 19:42
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
91%
Én cukrász vagyok, nem is hinnétek hányan rendelnek f*sz, p*na, s*gg, mell alakú tortákat, napiszarra ez nem lenne nagy durranás.
2011. máj. 15. 22:37
 12/18 anonim ***** válasza:

Fogd a kókuszgolyó receptjét, készítsd el. Aztán formázz (gyurmázz) belőle péniszt, meg amit még gondolsz.

Sütni nem kell, csak gyúrni,meg formázni. Aztán bevonhatod olvasztott étcsokival. Max 1 óra alatt megvan, és el is mosogattál.

Üdv!

Recepteket itt találasz:

[link]

2011. máj. 16. 14:12
 13/18 Tinker Bell ***** válasza:
44%

De most ez komolyan ennyire fontos, hogy ki kellett emelni? Már amikor kiírtad is kaptál használható válaszokat!

Annyi igényes, gusztusos, vicces tortát ki lehet találni. Miért pont ezt?!

Én speciel előbb sírnám el magam, minthogy azt mondjam, köszönöm.

Egyébként, ha már mindenképp ezt akarod, akkor a piskótás, marcipános vagy a darált kekszes, kakaós alap a legjobb.

2011. máj. 18. 09:34
 14/18 anonim ***** válasza:
Egyetértek a 9,34-essel, mert a kérdés feltevése vasárnap este volt, ma már szerda van, tehát a kedd elmúlt. Vagy megcsináltad, vagy nem, ami válaszokat ezek után kapsz, már úgyis ideje-múlttá válnak!
2011. máj. 18. 13:21
 15/18 anonim ***** válasza:
59%

Hááát, ha már minden áron ez a szíved vágya, hogy valakit egy ilyennel "lepj meg"... :/

Nem kell feltétlenül magának a piskótának pénisz alakúnak lennie, elég ha veszel a boltban egy piskóta alapot, vagy sütsz egyet magad. Ezt bevonod valami krémmel vagy tejszínhabbal. Körberakod gyümölcs szeletekkel. A pénisz maga pedig egy babán, a "makkja" egy szem eper, a 2 golyó meg szintén 1-1 szem eper. Mint itt, ezen a képen, csak az óvszert ne tedd rá, légyszi, mert az már végképp undorító:

[link]

2011. máj. 18. 14:31
 16/18 anonim ***** válasza:
Fotózd le a sajátodat, és a fényképet tedd a torta tetejére! Könyörgöm, csinálj már valamit és hagyd a fenébe ezt a kérdést! Unjuk már, kaptál segítséget, ötletet éppen eleget. Szeretnénk már valami mást olvasni, nemcsak a te f@szságodat!
2011. máj. 18. 19:44
 17/18 anonim ***** válasza:
És azt is szabad tudni hogy milyen alkalomra kellett?
2011. máj. 19. 11:29
 18/18 anonim válasza:
gondolom születésnapra kell neki. Tényleg sokan csináltatnak ilyeneket. Ki hogy van vele, nektek ha meg nem tetszik miért olvassátok el és ugatjátok le? Vicceset akar, neki lehet a baráti társásába ez a vicces és ez a jó, nekem is mondta már egy barátnőm, hogy 18. szülinapjára olyat kér, és akkor mi van? Neki tetszik és ilyenkor a szülinapos vágya a lényeg szerintem. Ízlések és pofonok!
2012. febr. 17. 20:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!