Milyen formájú tortát csinálhatnék?
Figyelt kérdés
Három barátom tartja egyszerre szombaton a szülinapját. Az egyik már az én szülinapomon megígértette, hogy csinálok neki is egy olyat, de nem tudom, milyen formája legyen :S Ha lányok lennének, cukorlepkéset csinálnék, de mind fiúk. Az egyik focizik, a másik gyúr, a harmadik F1-es, kettő belőlük gitározik, de lövésem sincs... még akkor is, ha simán csinálok egy téglalap alakút, és bevonom, az meg olyan snassz... :S :S gondolatom sincsen...2011. máj. 12. 17:31
1/9 anonim válasza:
Esetleg marcinpánból kiélhetnéd a kreativitásodat :)
2/9 A kérdező kommentje:
Az a kérdés, mi legyen az a kreatívkodás :D gondolatom sincs, három ennyire különböző embernek mi lehet az az egy, ami megfelel... de csak a vállukat vonogatják, ha kérdezem. :D felőlük eléjük tehetnék egy krémes piskótát, annak is örülnek...
2011. máj. 12. 17:56
4/9 anonim válasza:
ez az utolsó torta amugy nagyon finom is:)
5/9 anonim válasza:
6 cici 36 tojásból:)) megérdemlik ezek a fiúk??:))
6/9 A kérdező kommentje:
ezzel csak az egyetlen baj, hogy apa kivágna :D tarantulára gondoltam... mármint ilyen tortaalapon egy széép tarantula pihengetne. jól hangzik? hogy lehetne megvalósítani?
2011. máj. 12. 18:28
7/9 anonim válasza:
jó az ötlet, csinálj különböző színű tortákat a fiúknak, és vegyél rá gumipókokat, azok még remegnek is, és eltehetik emlékbe:))lehet kapni egészen élethű gumiszörnyeket is.
8/9 anonim válasza:
Igaza van apukádnak. A cicis torta gusztustalan és undorító. Ha nekem készítene valaki ilyent,azonnal a kukába dobnám!
Készíts pl. egy teherautót a piskótából. Egy kerek az orra,téglalap a hátsó része. Kerek kekszek a kerekei.
A tetejére tehetsz egy labdát,néhány hangjegyet stb.
9/9 anonim válasza:
Ha nem akarod túlbonyolítani, akkor csinálj egy kerek tortát, amit mint egy kördiagramm 3 felé osztasz az évek arányában:
1. cikk -> zölddel bevont zöld krémmel töltött + marcipán-focilabda
2. cikk -> bármilyen színnel bevont és ugyan olyan színű krémmel töltött + marcipán-súlyzó
3. cikk -> kedvenc csapatának a színével bevont és ugyan olyan színű krémmel töltött + marcipán-F1 autó.
Mikor mind ez készvan összetolod a tortákat, hogy egy nagy kerek tortát alkossanak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!