Banánt lefagyaszthatom, ha süti tésztájába akarom belarakni majd jövő héten, de már elég túlérett és addig nem bírná ki?
Figyelt kérdés
2011. máj. 12. 13:48
1/4 anonim válasza:
Bármi, amit lefagyasztol, megszívja magát vízzel: a jégkristályok amikor kiolvasztod, víz formájában jön ki belőle. Milyen állagú lesz az, amikor kienged, hogyan fogod beletenni egy tésztába?
Ezt most inkább edd meg, majd a sütéshez veszel újat!
2/4 anonim válasza:
A saját tapasztalatom az, hogy már a hűtőben is csokibarnává válik a teljes banán, ha egy éjszakára bent hagyod. Szerintem nem lehet lefagyasztani.
3/4 anonim válasza:
Inkább csináld meg turmixnak, és a jövő héten vegyél másik banánt. Nem érdemes lefagyasztani.
Üdv!
4/4 anonim válasza:
trópusi gyümölcs, a hűtőben, fagyasztóban feketedni kezd - edd meg, majd veszel másikat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!