S. O. S. Ha nincs sajt rakhatok esetleg szezánmagot a perec tetejére? Vagy valami más?
Figyelt kérdés
2011. máj. 3. 17:24
1/10 anonim válasza:
Persze! Én is szoktam szezámmagot szórni rá, és köménymaggal is finom. Sajtot nem is szoktam rá tenni.
2/10 anonim válasza:
Igen, a szezám jó ötlet, vagy lehet köménymagot is, esetleg ha nagyon meg akarod vaditani, akkor apróra vágott vékony szerel kolbász vagy szalámi (esetleg ropogósra sütött szalonnaszeletkék) is jó rá.
3/10 anonim válasza:
szerel = szelet akart lenni, bocs.
4/10 A kérdező kommentje:
huu köszike mkinek.jöhetnek még ötletek.neki szeretnék állni a sütésnek csak kellett egy két tanács.és írna vki olyan receptet amihez nem kell élesztő?találtam egyet végülis.de érdekelne másé is.megyek éjszakára vmi gyorsat kellene
2011. máj. 3. 17:34
5/10 anonim válasza:
tökmag, darált mák, szezámmag, köménymag, só, kolbász, virslidarabok, sonka, párizsi darabok
6/10 A kérdező kommentje:
de rendesek vagytok,köszike,ezek is tök jók,azt hiszem neki állok,:-)
2011. máj. 3. 17:42
7/10 A kérdező kommentje:
sajna nincs tejfölöm se,upsz akkor majd legközelebb...:-S
2011. máj. 3. 17:43
8/10 anonim válasza:
Szia! Ez nagyon finom, és nem kell hozzá tejföl:
9/10 anonim válasza:
Ja, és őrölt feketebors is tökéletes hozzá, nem muszáj fehérborsot használni, de akár el is hagyhatod a borsot, én nem mindig teszek bele.
10/10 A kérdező kommentje:
jaj de jó,köszike,na ezt kipróbálom:-)
2011. máj. 4. 14:31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!