Anyák napi sütögetés, meddig jó a?
Figyelt kérdés
Pudingos sütit csinálunk, a polcon találtunk 2 csomag pudingport aminek a papírja is kicsit karcos,szóval látszik h régebben lett véve. A csomagon az van h 2009 novemberéig őrzi meg a minőségét.
Meddig lehet felhasználni? Így is megfőzhetjük? (Tudom hogy h.ülye kérdés,de nem nagyon szoktam főzni... )
2011. máj. 1. 08:28
1/6 anonim válasza:
szerintem jó. nem hiszem h annyira meg tud romlani egy puding POR. bár nemtudom. próbáljátok ki :D
2/6 A kérdező kommentje:
Hát azért nem szórakoznék,mert nem 1 emberről van szó hanem 5-ről aki fog belőle enni ! :)
2011. máj. 1. 08:37
3/6 anonim válasza:
nem romlik az meg.. :) én csináltam már 3 éve lejártat is, kutya baja!
4/6 anonim válasza:
Használd fel nyugodtan. Ha por állaga van, vagyis nincs összecsomósodva, nincs furcsa színe, főzd meg. A pudingpor tulajdonképpen csak keményítő és aroma. Max. az lehet a gond, hogy nem fog besűrűsödni a puding, ezért először csak az egyik csomaggal főzzétek meg, ha az összeáll, megcsinálhatjátok a másik csomagot is. Semmi bajotok nem lesz tőle.
5/6 anonim válasza:
Én csináltam már lejárt pudingporból pudingot, de dobhattam is ki. Nem volt különösebben semmi baja, csak nem sűrűsödött be, szóval olyan volt teljesen, mint egy kakaó, folyékony maradt.
6/6 A kérdező kommentje:
Okés,köszi akkor megpróbálom megcsinálni,meglátjuk mi lesz !:)
2011. máj. 1. 10:31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!