Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Anyák napi sütögetés, meddig...

Anyák napi sütögetés, meddig jó a?

Figyelt kérdés

Pudingos sütit csinálunk, a polcon találtunk 2 csomag pudingport aminek a papírja is kicsit karcos,szóval látszik h régebben lett véve. A csomagon az van h 2009 novemberéig őrzi meg a minőségét.

Meddig lehet felhasználni? Így is megfőzhetjük? (Tudom hogy h.ülye kérdés,de nem nagyon szoktam főzni... )

2011. máj. 1. 08:28
 1/6 anonim ***** válasza:
76%
szerintem jó. nem hiszem h annyira meg tud romlani egy puding POR. bár nemtudom. próbáljátok ki :D
2011. máj. 1. 08:36
 2/6 A kérdező kommentje:
Hát azért nem szórakoznék,mert nem 1 emberről van szó hanem 5-ről aki fog belőle enni ! :)
2011. máj. 1. 08:37
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
nem romlik az meg.. :) én csináltam már 3 éve lejártat is, kutya baja!
2011. máj. 1. 08:42
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Használd fel nyugodtan. Ha por állaga van, vagyis nincs összecsomósodva, nincs furcsa színe, főzd meg. A pudingpor tulajdonképpen csak keményítő és aroma. Max. az lehet a gond, hogy nem fog besűrűsödni a puding, ezért először csak az egyik csomaggal főzzétek meg, ha az összeáll, megcsinálhatjátok a másik csomagot is. Semmi bajotok nem lesz tőle.
2011. máj. 1. 08:45
 5/6 anonim ***** válasza:
76%
Én csináltam már lejárt pudingporból pudingot, de dobhattam is ki. Nem volt különösebben semmi baja, csak nem sűrűsödött be, szóval olyan volt teljesen, mint egy kakaó, folyékony maradt.
2011. máj. 1. 08:50
 6/6 A kérdező kommentje:
Okés,köszi akkor megpróbálom megcsinálni,meglátjuk mi lesz !:)
2011. máj. 1. 10:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!