Így is ugyanolyan lesz a muffin?
Szeretnék muffint csinálni csokiforgáccsal. Viszont nincs itthon sütőforma. Szerintetek ha egy tepsibe sütőpapírt teszek és beleöntöm az egész tésztát és úgy sütöm meg, az muffin hangulat gyilkos nagyon?? :) Ízre nyilván ugyanolyan lesz! ugye??? Na és a végén felkockázom. Ez így rosszul hangzik?
És még egy kérdés. Még csak próbálkozó vagyok egyébként! Mitől lesz olyan nagyon puha a muffin még holnap is?? Mit tegyek a tésztába?? Nekem mindig olyan kemény lesz már másnapra, sőt már aznap! :D Sajnos tejföl, joghurt és kefir nincs itthon! :(
Köszi a segítséget!!!
Szia! Én ezt az alapreceptet használom, nagyon-nagyon finom, és zacskóba téve még 3-4 nap múlva is puha!
12 db-os nagyobb méretű muffinsütőm van, 1,5 dl-es pohárral mérem bele a hozzávalókat. Ha tepsiben sütöd, mehet a 2,5 dl-es pohárral. Ízre ugyanolyan finom lesz, de érdemes beruházni egy muffinsütőre, nem drága és mutatós, mégiscsak úgy lesz belőle igazi muffin.
vékonyperemű, mindig vízbe mártott pohárral, akár kerek formákra is kiszaggathatod a megsült bögrés sütit.
/ vagy a régifajta, magasmperemű pogácsaszaggatóval/de sajnos nekem sincs ilyenem:))
:) Én mikor új lakásba költöztünk és mindenünk dobozokban volt, két pici lábast béleltem ki alufóliával, abban csináltam "muffint", hogy legyen mit adni a rokonoknak akik segítettek.
Teljesen jó volt csak nem muffinnak hívtuk, hanem sima kevert sütinek. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!