Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Írnátok finom lekváros bukta...

Írnátok finom lekváros bukta receptet?

Figyelt kérdés
2011. ápr. 18. 15:10
 1/7 anonim ***** válasza:

Szia! Én ezt a receptet használom, nagyon finom!

[link]


Én nem használok réteslisztet hozzá, csak finomlisztet (50 dkg-ot), 4 evőkanál cukrot teszek bele, és sütés előtt lekenem felvert tojással. Isteni finom, puha, foszlós!

2011. ápr. 18. 15:34
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/7 anonim ***** válasza:
Ja, és ez a recept túrós batyunak is tökéletes!
2011. ápr. 18. 15:35
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/7 anonim ***** válasza:
Előző vagyok. Nincs kenyérsütő gépem, úgyhogy én kézzel gyúrom és dagasztom. Tökéletes a végeredmény!
2011. ápr. 18. 15:36
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm, holnap ez lesz az ebéd.
2011. ápr. 18. 15:48
 5/7 anonim ***** válasza:
Jó sűrű lekvárt tegyél bele, mert különben kifolyik. Én sütésálló lekvárt használok. És nemcsak szimplán összehajtom a tésztát, hanem miután rátettem a lekvárt, feltekerem és a két szélét jól összenyomkodom.
2011. ápr. 18. 15:58
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/7 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen a receptet!

Nagyon jó lett, nagyon finom, puha a tészta. Nagyon jó recept. Sajnos meg is égettem a számat a forró lekvárral, de nem bírtam kivárni míg kihűl. Biztos fog ízleni a férjemnek is.

2011. ápr. 20. 12:57
 7/7 anonim ***** válasza:
Szívesen! Örülök, hogy ilyen jól sikerült.
2011. ápr. 21. 07:11
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!