SOS. Túrókrém torta recept?!
Anyukámnak jövőhét szombaton lessz a szülinapja,és sokszor említette már hogy szivesen enne túrókrém tortát,sajnos a cukrászdában nem lehet kapni itt helyben.Arra gondoltam csinálok neki én. Kinek van bevállt recept?Link is jöhet,képpzel meg mégjobb. Nem számít hogy bonyolult meg drága csak finom legyen. Köszönöm előre is.
15/L
Hát, én csak egy egyszerűt tudok.
Veszek egy kerek tortaformát (lecsatolható oldalút). Az alját vagy keksszel, vagy piskótval rakom ki, de előfordul, hogy sütök valami vékony piskótát.
Ha ez megvan, akkor 2 csomag van.pudingból főzök 6 dl tejjel nagyon sűrű pudingot, és ebbe (ha már kihült) belekeverek 2 csomag túrót. Aztán cukorral, reszelt citromhéjjal, van.cukorral vagy aromával (esetleg mazsolával, vagy citrus zselékkel, gyümölccsel stb) ízesítem.
Ráöntöm az alapra, és be a hűtőbe. Ha jól lehült akkor a tetejét gyümölccsel díszítem,majd gyümölcszselével leöntöm.majd vissza a hűtőbe.
Ha van otthon hullala meg mascarpone, akkor a felvert tejszínhabot elkeverem a krémsajttal, és azzal díszítem.
(ha nincs, az sem gond, jó az ezek nélkül is)
Üdv!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!