Milyen sorrendben és időközönként rakjam az egyéni vegyes pörköltünkbe az alábbi hozzávalókat?
Számomra megoldhatatlannak tűnő feladat Megmondom miért.
Egyszerre nem tehető bele, a (nagyon) különböző főzési idők
miatt, ez nyilvánvaló.
Talán a zúza, meg a láb egyidős főzésű, de akkor hogy lehet megoldani a combok "pörkölését", hagymás zsíron pirítását,
amikor már szaftban úszik az első kettő? A combból így csak paprikás főtt hús lesz, aminek a pörkölthöz nem sok köze van.
Lehet, hogy szőrszálhasogatásnak tűnik, de számomra a rendes pörkölt legfőbb ismérve a zsíros hagymán pörkölt, vagyis egy-kétszer zsírjára sütött hús.
Persze megoldható, de tökéletes nem lesz. Szerintem.
Bár,ha arra gondolok, amikor drága nagyanyám vasárnap hajnalban az udvaron üldözte a csirkét, amit délben az asztalra tett, egyszerre beletette fülét-farkát, mégis összefőtt.
Tessék, most jól elbizonytalanodtam..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!