Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Mi lesz a vasárnapi ebéd?

Mi lesz a vasárnapi ebéd?

Figyelt kérdés
2011. ápr. 9. 09:20
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
90%
Fácán leves, rántott csirke - kukoricás rizs - medve hagymával - gyöngyhagyma. Gesztenye püré.
2011. ápr. 9. 10:42
Hasznos számodra ez a válasz?
 12/30 anonim ***** válasza:
75%
Pizzát rendelek szerintem. Vagy tésztát, vagy kínait... valami ilyesmi.
2011. ápr. 9. 10:53
Hasznos számodra ez a válasz?
 13/30 anonim ***** válasza:
65%
Jönnek a rokonok, úgyhogy elmegyünk pizzázni. :D
2011. ápr. 9. 12:44
Hasznos számodra ez a válasz?
 14/30 anonim ***** válasza:
58%
a szokásos mócsingos húsok amit már nagyon unok
2011. ápr. 9. 14:31
Hasznos számodra ez a válasz?
 15/30 anonim ***** válasza:
78%
Én most innen loptam az ötletet:) eredetileg rántott húsit akartam Tyukhúslevessel,a leves marad és én is vadast csinálok.
2011. ápr. 9. 14:42
Hasznos számodra ez a válasz?
 16/30 anonim ***** válasza:
100%
Mindent bele zöldségleves, rántott sajt, majonézes borsósaláta, egyben sült fasírt, rizs, savanyúság, diós kevert, non plus ultra.
2011. ápr. 9. 15:18
Hasznos számodra ez a válasz?
 17/30 anonim ***** válasza:
53%
Hogyan készítitek a vadast?Köszi előre is.
2011. ápr. 9. 15:57
Hasznos számodra ez a válasz?
 18/30 doboszoli ***** válasza:
88%
Borsóleves, körömpörkölt SOS krumplival, idénysalátával.
2011. ápr. 9. 16:14
Hasznos számodra ez a válasz?
 19/30 anonim ***** válasza:
87%
azok a vadlazacfilék amiket most kapni a lidl-ben, ugyaninnen való rákból saláta :)
2011. ápr. 9. 16:39
Hasznos számodra ez a válasz?
 20/30 anonim ***** válasza:
83%

Marhafelsál,sárgarépa,petrezselyemgyökér,fél zeller,2 gerezd fokhagyma,3 fej vöröshagyma,3 babérlevél,1 kis pohár tejföl,mustár,kis cukor,olaj,őrölt bors

Az apróra vágott hagymát dinszteld meg. A hús hártyáját szedd le, majd szeleteld fel, és tedd a hagymára. Fedő alatt picit süsd meg. Ízlés szerint sózd, borsozd, és tedd bele a babérlevelet. Kezdd el párolni, ha szükség van rá, akkor önthetsz alá egy kis vizet is. A megtisztított, feldarabolt répát, zellert és petrezselyemgyökeret, valamint a fokhagymát add hozzá, és vízzel felöntve párold másfél órán keresztül. A hús akkor jó, ha fakanalat nyomva hozzá szinte szétesik. Szedd ki a húst és a babérleveleket, majd a zöldségeket turmixold le. Mustárral vagy ecettel savanyítsd, és adj hozzá egy pici cukrot is. Forrald össze megint, majd a húsra öntve tálald.Én nokedlit és zsemlegombócot is szoktam hozzá készíteni.

2011. ápr. 9. 17:13
Hasznos számodra ez a válasz?
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!