Hogyan vonjam be az "édességet"?
szeretnék a barátnőmnek meglepetésből citromos csokoládétallérokat csinállni.
és az elképzelés az hogy a citromot karikára vágom és egy vékony réteg olvaszott cukorral bevonjam hogy ne legyen elviselhetetlenül savanyú és érezni lehessen a csokoldé ízét is.:P
és az egyik kérdésem ezzel kapcsolatban hogy hogyan csinálljam meg a csokiszószt???(miylen csokiból, hogyan)
a másik kérdésem pedig hogy hogyan vonjam be vele a citromot úgy hogy midnen oldalon egyenletesen legyen rajta csoki???(még az alján is)
és még arra gondoltam hogy mivel jövő kedden leszünk fél éve együtt ezért csinállnék rá szivecskéket is vagy valamilyen díszt/mintát:P
gondoljátok hogy azt iylen tubusos dekorcukormázból meg lehet csinállni?
vagy valamilyen más megoldásotok van esetleg?:):)
kérlek szépen tieket hogy normális válaszokat írjatok mert nekem nagyon fontos a barátnőm boldogsága:):)
előlre is köszönöm midnenkinek az értelmes választ:):)^^
nem vagyok már kicsi:O:O
és tudom hogy a citrom rettentő savanyú és én asem értem hogy hogyan képes egy grimasz nélkül megenni magában cukor nélkül de meg tudja tenni és imádja:P:P
és ezért megígértem neki:P:P
de amúgy anyát nem kérem meg főzésben semmmiben sem...:/:/
az lenne a lényeg hogy én csinállom:P:P
utolsó: ez nagyon tetszik:D:D
lehet midnenféle csokit kipróbállok kis mennyiségben:D:D
nagyon tetszenek az ötetek:D:D
igyekszem a legjobb tudásom szerint elkészíteni és nagyon köszönöm a tapasztalt ötletet:D:D
ezen kívül midnenkinek nagyon köszönöm a válaszokat:):)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!