Melyik zoldsegek es gyumolcsok nem savasak?
Mivel az oldalon vannak kevesebb iq szintel rendelkezők (remélem te nem az vagy), ezért szólok, hogy a lúg a savas ellentéte.
Koszonom a valaszokat,csak az a baj hogy altalaban mindenki mast mondd! Az utolso valaszolo tablazataban szinte semmi lugos etel sincs akkor most mit egyek???
Mindegyik gyumolcs savas,akkor abszolut ne egyek??
szia! nekem is refluxbetegsegem van nah meg sikerult elkapnom a heliko bakteriumot is :(
ez egyentol fuggo.
altalaba a parolt zoldseget hust ajanljak..
gyumoclsokbo lcsak banan es erett alma ami nem savanyu!
a tobbi gyumolcsot frissen megfozve befottnek eheted!!
jah es lattam tv be hogy a paradicsonle onmaga savas de a szervezetben lugosit :)
nah es en ittam is vagy 1-2 decit es tenyleg nem lett tole semmi bajom.. a pocim se fajt es a sav se jott vissza a torkomra
aztan en a citromot nem ajanlom!!!
az kimarja a gyomrot nekem azt modnta a doktorom..amugy meg probalgass..egyel 1 1 cseppet vagy falatot es ha nem buffogod vissza a savat vagy ha nem faj tole a pocid akkor eheted..
pl en a tejet se birom inni pedig felvan irva az etrendemre.. de egyszeruen tiszta savas leszek tole :(
remelem segitettem!
puszi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!