Halászlé halkonzervből? +egyéb HALAS kérdések
Figyelt kérdés
Barátom szereti a halat,ezért szeretnék neki kedveskedni egy kis halászlével,de én ki nem állhatom. Nagy nehezen rávettem magam,és elmentem a halkonzerves részhez a boltban (ahol még életemben se jártam),és vettem egy tonhalkonzervet. Ebből lehet halászlevet készíteni? Más 'halam' nincs. Megkóstolni se fogom főzés közben,úgyhogy pontos arányokat írjatok,hogy miből mennyi kell. Meg még azt se tudom,hogy melyik halat szokták reggelire enni kenyérrel,és melyiket rendes főtt kajának. Volt ott makréla,szardínia,tonhal,sprotni,totál káosz. Köszi előre is! 25/L2011. ápr. 3. 11:05
1/11 anonim válasza:
nem lehet
vegyél a mélyhűtőpultból egy kis doboz halászlésűrítményt és főzz bele 2 szelet pontyot
2/11 anonim válasza:
ja a tonhalból meg csinálj egy jó salátát
uborka, kaliforniai paprika, lila vagy újhagyma + koktélparadicsom, rá a tonhal és egy joghurtos majonézes öntetet is csinálj hozzá: 1:1 majonéz és joghurt + só és bors
3/11 anonim válasza:
Reggelire: ha a tonhalat összekevered majonézes kukoricával,és piritossal eszed,...aki szereti a halat annál be szokott jönni :))
4/11 anonim válasza:
ebből a tonhalkonzervből vagy salátát készítesz (amit a pasik annyira nem kedvelnek) vagy pedig csinálsz egy jó tonhalas spagettit
5/11 doboszoli válasza:
Utálkozva ne kezd hozzá a halászlé főzéséhez, mert abból nem lesz semmi, csak beégés.
Inkább valami "tuti" helyről rendelj készen.
Semmilyen étel, de a halászlé különösen nem készíthető lélek nélkül.
Nem okoskodni akarok, csak megkímélni a blamától.
6/11 anonim válasza:
akkor már inkább a készételeknél keress egy halászlékonzervet, azt melegítsd meg, a dobozt meg tüntesd el:)
7/11 doboszoli válasza:
Engem ezzel nem vennél le a lábamról.(mármint a készétel konzervvel). Sőt.
8/11 anonim válasza:
Neked főznék a saját tudásom szerint...:))eszembe sem jutna konnzervvel becsapni.
az enyém után is hátradőlhetnél nyugodtan, hogy jöhet a fröccsöm:)
üdv.
10/11 Mr.G válasza:
A halászléfőzés rohadt egyszerű csak a "nagy öregek" túlmisztifikálják. Egyébként a tonhalkonzervből csinálhatsz melegszendó krémet is. Nem kell hozzá más, mint krémsajt egy kevés tejföl, pici citromlé, fűszerek, esetleg egy kevés kapribogyó. Halászlevet lehetetlen olajos halkonzervből készíteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!