Miért folyt ki a rántott sajtból a sajt, miközben sütöttem?
Figyelt kérdés
Soha nem csináltam még rántott sajtot. Kb.6-7 mm-es szeleteket vágtam, bepaníroztam és csodálkozva láttam, hogy az olajba kifolyt a sajt. Mit rontottam el?2009. febr. 25. 09:58
1/5 anonim válasza:
Kétszer kell bepanírozni.
liszt, tojás, liszt, tojás, morzsa.
2/5 anonim válasza:
dupla panír, és figyelni, hogy auz olaj ne legyen túl forró és a panírozásnál , amikor forgatjuk a zsemlemorzsában- én abba is kétszer teszem- figyelek rá, hogy az oldala is jól be legyen morzsázva. Élére állítva kissé belenyomkodom a morzsába mind a négy "élét". én sokszor csináltam és néha egyik másik még mindig kifolyik.kitartás !!
3/5 anonim válasza:
Nekem nem a dupla panír vált be, hanem az, hogy berakom egy kis időre a mélyhűtőbe a sajtszeleteket, majd utána rántom ki.
4/5 anonim válasza:
Szia! Én vagy még csupaszon felszeletelve, vagy duplán bepanírozva beteszem a fagyóba. Utána sok olajban kell sütni, és nem szabad megfordítani. Bár még így is néha kifolyik, de nem cserélném le a tarappistát valami másra.
5/5 anonim válasza:
Rántott sajt: felszeleteled a sajtot ujjnyi vastagságúra,bevizezed,hogy tapadjon rá a liszt,majd tojás,zsemlemorzsa,tojás zsemlemorzsa- oda kell figyelni,hogy mindenhol belepje a panír,utána be lehet tenni a hűtőbe és tűzforró (180C-os) bő olajba kell kisütni,lapátkanállal szedd ki ,semmiképp ne villával.
Jóétvágyat:
Egy szakács
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!