Kifogytam az ötletekből, mit főzzek ebédre? Jöhetnek az ötletek! Illetve ti mit ettetek mostanság, holnap mit fogtok enni ebédre?
hamisgulyás, igazi gulyás, húsgombóc leves, rántott leves, zöldbabfőzelék, spenót, sóska, zöldbörsófőzelék, lencsleves, sárgaborsófőzelék, paradicsomleves, zöldséges krumplileves, gyümölcsleves, tejfölös paprikás krumpli leves, karfiolleves, vargányás krumplileves, zöldséges rizsleves, tejes leves, krémlevesek, így egy szuszra ennyi a leves
krumplis tészta, káposztás kocka, túrós csusza, sajtos tészta, pörkölt nokedlivel, paradicsommártás törtkrumplival, rakott krumpli, rántott gomba karfiol brokkoli krumpli karalábé hús hal hasábbal rizzsel krokettel, tarhonya pörkölttel, pecsenye rizzsel, hurka krumplival, rizsfelfújt, zsemlefelfújt, máglyarakás, óvári szelet hasábbal, vargabéles, lasagne, pizza, lángos, bolognai spagetti, carbonara spagetti, milánói makaróni, chilis bab, tésztasaláta stb stb
ilyenkor én is könnyen írom, de amikor a munkahelyemről hazafele tartok, semmi nem jut eszembe (majd legközelebb feljövök s megnézem, miket írtam ide :D )
grízes, mákos, diós, káposztás, túrós, krumplis tészta
fraknfurti, tojás, zöldbab, zöldborsó, lencse, paradicsom, gyümölcs, húsleves
zöldbab, borsó. lencse, kelkáposzta, sóska, spenót, paradicsomos káposztafőzelék
rakott krumpli, zöldbab, karfiol, káposzta, brokkoli
paprikáskrumpli, tölött, székelykáposzta
rizibizi, rizsehús
mákosguba, nudli, szilvás, túrósgombóc, derelye, palacsinta, gofri
csirke, pulyka, hal, sertés, marhahús
spagetti, penne tészta, tejberizs
ezekből szoktam válogatni
Volt mostanában tárkonyos vadragu, csirkemell aszalt szilvás szósszal, párolt rizzsel, rakott kel, krumplifőzelék fasírttal, tejfölös bableves házi füstölt oldalassal, rántott velő rizzsel, tartárral, lecsós szelet
Lesz a napokban és hétvégén palócleves, rakott palacsinta, sajttal töltött rántott gomba, finomfőzelék, még nem tudom mivel, őzpörkölt kukoricakásával, pásztorgaluska
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!