Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Kifogytam az ötletekből, mit...

Kiss Árpi kérdése:

Kifogytam az ötletekből, mit főzzek ebédre? Jöhetnek az ötletek! Illetve ti mit ettetek mostanság, holnap mit fogtok enni ebédre?

Figyelt kérdés
2011. márc. 21. 18:24
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%

hamisgulyás, igazi gulyás, húsgombóc leves, rántott leves, zöldbabfőzelék, spenót, sóska, zöldbörsófőzelék, lencsleves, sárgaborsófőzelék, paradicsomleves, zöldséges krumplileves, gyümölcsleves, tejfölös paprikás krumpli leves, karfiolleves, vargányás krumplileves, zöldséges rizsleves, tejes leves, krémlevesek, így egy szuszra ennyi a leves

krumplis tészta, káposztás kocka, túrós csusza, sajtos tészta, pörkölt nokedlivel, paradicsommártás törtkrumplival, rakott krumpli, rántott gomba karfiol brokkoli krumpli karalábé hús hal hasábbal rizzsel krokettel, tarhonya pörkölttel, pecsenye rizzsel, hurka krumplival, rizsfelfújt, zsemlefelfújt, máglyarakás, óvári szelet hasábbal, vargabéles, lasagne, pizza, lángos, bolognai spagetti, carbonara spagetti, milánói makaróni, chilis bab, tésztasaláta stb stb

ilyenkor én is könnyen írom, de amikor a munkahelyemről hazafele tartok, semmi nem jut eszembe (majd legközelebb feljövök s megnézem, miket írtam ide :D )

2011. márc. 21. 19:27
 12/15 anonim ***** válasza:
100%

grízes, mákos, diós, káposztás, túrós, krumplis tészta

fraknfurti, tojás, zöldbab, zöldborsó, lencse, paradicsom, gyümölcs, húsleves

zöldbab, borsó. lencse, kelkáposzta, sóska, spenót, paradicsomos káposztafőzelék

rakott krumpli, zöldbab, karfiol, káposzta, brokkoli

paprikáskrumpli, tölött, székelykáposzta

rizibizi, rizsehús

mákosguba, nudli, szilvás, túrósgombóc, derelye, palacsinta, gofri

csirke, pulyka, hal, sertés, marhahús

spagetti, penne tészta, tejberizs

ezekből szoktam válogatni

2011. márc. 21. 20:43
 13/15 A kérdező kommentje:
a palacsinta azért elég népszerű :D
2011. márc. 21. 21:36
 14/15 anonim ***** válasza:
100%

Volt mostanában tárkonyos vadragu, csirkemell aszalt szilvás szósszal, párolt rizzsel, rakott kel, krumplifőzelék fasírttal, tejfölös bableves házi füstölt oldalassal, rántott velő rizzsel, tartárral, lecsós szelet

Lesz a napokban és hétvégén palócleves, rakott palacsinta, sajttal töltött rántott gomba, finomfőzelék, még nem tudom mivel, őzpörkölt kukoricakásával, pásztorgaluska

2011. márc. 21. 22:16
 15/15 anonim ***** válasza:
100%
Káposztás bab, házi füstölt oldalassal.
2011. márc. 22. 08:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!