Ez szerintetek mennyit érhet? Házi készítésű Eszterházy torta
Hobbi szinten sütök néha, de fogalmam sincs, mit ér a munkám... Szeretném tudni, hogy ez a torta szerintetek mennyit érhet. 30 cm átmérőjü, 15 cm magas, 6kg tömegű Eszterházy torta, diós piskótából, főzött,-és margarinos tejszínes diókrémmel készítve (bevált régi recept sk.) pillecukor fondanttal borítva, saját kezűleg készített marcipán virágokkal díszitve.
én cukrászom egy ilyen tortát 6000ért csinál meg:
EZ CSAK A MÉRET!!
és szépen volt díszítve,minőségi alapanyag,tudom mert ott vásárol ahol én:)!!!
Én is hobby cukrász vagyok,ügyi vagy:)
4000ft-ot adnék érte
Kedves Kérdező!
Remélem a Neked szánt soraim nem számítanak OFF-nak /ha meg annak , azt sem bánom/de szeretném együttérzésemet kifejezni Feléd.
A tegnapi jogász válasza, olyan lesúlytó volt számomra, hogy döbbenetemben reagálni sem tudtam.
Soha nem hittem volna, hogy valóban léteznek ilyen emberek,akiknek mások feljelentgetése örömet okoz.
A fenyegető hangnemről nem is beszélve.
Én teljesen értettem a kommentedet, hogy hasonló hobbyval foglalkozó levelezőtársakat keresel, és nem üzleti célú.
Ez pont olyan, mint akik pl. karkötőcsomózással töltik a szabadidejüket és a net segítségével cserélnek mintákat, ötleteket.
A tortádról a véleményemet már tegnap megírtam, és írtam, hogy többen alulértékelték.
Az az eszmei érték felbecsülhetetlen, amit Te a sziveddel-lelkeddel beleteszel ezekbe az alkotásokba.
Remélem hamar túllépsz ezen a nagyon-nagyon rosszindulatú
válaszon,és ismét sok örömet találsz a kétkezi munkádban,saját és barátaid örömére.
Szívből kívánok Neked jó egészséget és szebb jövőt.
Üdvözlettel: egy nagymama
Én ennél nagyobb tortát vettem 6ezer forintért, ami nagyon finom volt, szóval a maximum ár szerintem ennél is 6ezer forint.
Simán bírnál készíteni tortákat rendelésre. Nálunk is van egy kicsit idősebb nénike, aki rendelésre tortákat csinál [meg sós sütiket], nála vettem 6ezer forintért az enyémet, szintén főzött krém volt benne [2fajta], meg földimogyoró a piskótában. [snickers torta...de nem olyan mint amilyenekről neten fent vannak receptek]
A fogyasztóvédelmis tényleg egy hihetetlenül undorító, mocsok ember! Nem árulni akarja te szerencsétlen! Azt írta, hogy képet küldene! Te fogyatékos, te...
Amúgy Budapesten ez a torta min 15 ezret érne..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!