Már egy hónapja lejárt, egyébként is előhűtött... aztán mi beraktuk a fagyasztóba. Láttam, hogy lejárt, ki akartam dobni, de anyám nem engedi, mert, hogy még jó lesz az. El fogja készíteni... biztosan nem eszem belőle, nekik mi bajuk lehet tőle?
2011. márc. 19. 13:53
1/9 anonim válasza:
ételmérgezést-->halált
2011. márc. 19. 13:57
2/9 anonim válasza:
Először nem volt fagyasztóban? :o
Minimum egy szalmonellára tippelnék
2011. márc. 19. 13:58
3/9 anonim válasza:
Mivel a lejárasti dátum az előhűtött húsra vonatkozott,így a húsnak..mivel anyukád már lejárat előtt lefagyasztotta,így semmi baja sincs!
2011. márc. 19. 13:58
4/9 anonim válasza:
Ha tényleg úgy van, ahogy az előttem szóló írta, hogy még azelőtt fagyasztottátok le, hogy az előhűtött hús lejárt volna, akkor semmi baja, nyugodtan lehet fogyasztani, ugyanis az a dátum a fagyasztás nélküli eltartahatóságot mutatja.
2011. márc. 19. 14:04
5/9 A kérdező kommentje:
Csak, hogy most márciusban lett véve, tehát ekkor került a fagyasztóba. Ne kérdezzétek, miért nem lett figyelve, hogy már eleve lejárt, nem én vettem.
2011. márc. 19. 14:10
6/9 anonim válasza:
Semmi baj nem lesz belőle,senki nem fog belehalni.
2011. márc. 19. 14:12
7/9 anonim válasza:
4. válaszoló vagyok. Hát így már más a helyzet, így már nem biztos hogy tanácsos megenni, mert ha egy-két nappal a lejárat után lett lefagyasztva, és nem éreztetek rajta különösebb 'szagot' akkor lehet, hogy nincs baja, de ha ha több napja, vagy hete, az már necces. De hát ha 'büdös' lett volna, gondolom nem raktátok volna a fagyóba...
Ha tényleg romlott akkor ételmérgezés, hányással-hasmenéssel-lázzal. Lehet, hogy egy-két nap és rendbejön aki evett belőle, de lehet súlyosabb is, a romlott hús nem játék.
2011. márc. 19. 14:16
8/9 doboszoli válasza:
Nem tudom milyen mennyiségről van szó, de gondolom nem jelentősről.
Melyik esik rosszabbul?
Kidobni két kiló húst, vagy hetekig "nyaralni" a fertőző osztályon?
Anyukád ezt döntse el.
2011. márc. 19. 18:50
9/9 A kérdező kommentje:
Sajnos nem érdekli, amit mondok neki erről. Azt mondja, hogy úgy se lesz semmi baj. Annyit tudok tenni, hogy legalább én nem eszem belőle... olvastam egy tesztet arról, hogy jó-e a hús: megfőzünk belőle egy darabot, szétvágjuk, s ekkor kell megszagulni, ha már így érződik, akkor nem jó. Ezt is mondtam, csak vállat vont. Á...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!