Télen főtt szemes kukoricát ettem. Milyen kukoricából lehet főzni? Hogyan főzzem? Mivel ízesítsem?
a tescóban lehet kapni előfőzött, hőkezelt, vákumcsomagolt csöves kukoricát.
nem tudom milyen lehet, mert eddig meg sem néztem közelebbről:)
száraz, csöves takarmánykukoricával nem próbálkozz, mert
emészthetetlen, bármeddig főzöd.
van mirelit és konzerv morzsolt, az esetleg nem jó?
A nagy coop üzletekben is kapsz csomagolt csöves kukoricát, hogy milyen íze lehet, azt nem tudom, mert még nem vettem ilyet, mivel nekünk a kertben terem a sok kukorica.
Én nagyjából egy-másfél óráig szoktam főzni, és egyszerűen csak sóval ízesítem.
Amit én ettem az nem csöves kukorica volt, hanem morzsolt. A szemek kissé szét voltak nyilva, a héjuk felszakadt. Kellemes édeskés ize volt.
Erdélyben ettem.
8 soros magyar kukorica.Én így ismerem.CsÖvesen teszik el télire és főzés előtt kell lemorzsolni.1 napig hideg vízbe áztatni és utána cukros vízben főzni kb 3 órát.Nagy szemű kukorica,a csemege kukorica szem kb.2-3-szorosa.Van aki cukros darált mákkal keveri össze és úgy eszi.
A Tesco-s mirelit csöves kukorica finom,de nem olyan,mint amit Te ettél.Inkább mint a csemege kukorica(500ft 4 cső)10 perc főzést igényel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!