Teljes tojásport mire lehet felhasználni?
Figyelt kérdés
2011. márc. 14. 21:41
1/2 anonim válasza:
pl.
-majonéz alapú saláták, mártások
-gyúrt tésztákat
-galuska
-piskóta, vagy abból fejlesztett torta, pl. málnatorta, illetve egy madártej elkészítésekor. Az eredeti technológia szerinti tojás szétválasztására nincs szükség, mert külön van a fehérje- és a sárgájapor. A tészták készítésének menete megegyezik
a tojásból készített verzióval.
2/2 A kérdező kommentje:
Szia!
Köszi a választ, de kérdésem még lenne ezzel kapcsolatban :)
A piskótát hogyan készítsem el ebből a teljes tojásporból?
Köszönöm a választ.
2011. márc. 15. 06:39
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!