Hogy csinálhatnék ilyen "fornettis párnát"?
Figyelt kérdés
Azokra a bevagdaltakra gondolok középen, vaníliásra. Addig tiszta sor, hogy leveles tésztát szépen kiolvasztom, kinyújtom, és azután? Milyen vaníliás töltelék lesz finom? Hogy zárjam össze őket úgy, miután betöltöttem, hogyha bevagdosom, ne folyjon ki a töltelék? Szeretnék holnap ilyet csinálni. Előre is köszi :)
2011. márc. 9. 17:57
1/2 anonim válasza:
szerintem Dr. Oetker-es főzőpudinggal is finom lenne :) és ha elég keményre főzöd akkor nem fog kifolyni sem, és mikor összehajtod akkor tojássárgájával ragaszd össze és a tetejét is megkened és bevagdosod, szerintem jobb ha nem vágod be teljesen a töltelékig...
:)
2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm, szerintem így fogok tenni. :)
2011. márc. 9. 18:23
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!