Mit csináljak kb.6 nagyon érett banánnal?
Nem kell elmélyednem.Nem vagyok egy bunkó ember,de az nyilván eszembe jutna nekem is,hogy dobjam ki vagy egyem meg.Szerintem teljesen evidens,hogy nem erre vagyok kíváncsi.Ezáltal a válasz kicsit gúnyosnak tűnik.
És ha nem a feltett kérdésre írsz választ,akkor neked sem kéne írni,mert az egyéb vélemények nem érdekelnek.
Rossz az aki rosszra gondol - tartja a közmondás. A válaszban csipetnyi gúny sincs.
Személy szerint imádom az túlérett banánt de természetesen van egy pont ahonnan már nem eszem meg azt sem. A banánból készült egzotikus ételek sem a kedvenceim, tehát a válasz a lehető legegyszerűbb és kézenfekőbb volt tekintve, hogy nem ismerek olyan embereket akik a túlérett banánt dekorációs célokból megtartják. Más célokból sem és lehet ezt akár a szegénységi bizonítványomnak is tekinteni. Innen adódott, hogy vagy a kukában végzi vagy Te, esetleg más megeszi bármilyen formában.
Köszi a lepontozást,
első válaszoló
Amikor elolvastam a kerdesedet, mindjart a turmix jutott az eszembe, ezenkivul nem sok mindent lehet csinalni az erett banannal. Hiszen kidobni nem akarod, megenni nem akarod, turmixot nem akarod, akkor?
Esetleg valamilyen sutemenybe susd meg, remelem erre nem az a valaszod, hogy NEM!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!