Irnátok fincsi körözött receptet? 500g túró van hozzá
Figyelt kérdés
2009. febr. 15. 13:43
1/6 anonim válasza:
Hát nem tudom menyire fog bejöni neked de azért leirom. A mértékegységekkel bajban vagyok emrt én ezt érzésre szoktam. A fél kiló túroba belemegy 1 nagypohár tejföl ehhez anyi piros paprika amíg olyan jó körözött szine nem lesz szeritnem kb 2 ek ebbe mehet rendes fokhagyma vagy fokhagyma krém 2-3 gerzed ill 2-3 tk 1 lapos tk örölt kömény és kb 2 ek vegeta ezt izlés szerint. Piritósal és zöldségel fincsi én igy szoktam hát ha gondolod kiprobálhatod:)
2/6 A kérdező kommentje:
köszönöm
2009. febr. 15. 16:32
3/6 anonim válasza:
Én is hasonló képpen csinálom mint az első válaszoló, csak én reszelek még bele vöröshagymát is!
4/6 anonim válasza:
1 fej vöröshagyma belereszelve
Kevés vaj
Fél kiló túróhoz én kevesebb tejfölt raknék, kb. egy 2dl-est, szemmel látod, ha még bírja rakhatsz bele többet, de az sem jó, ha túl híg lesz.
Pirospaprika, só, őrölt fehér bors ízlés szerint. (Kóstolgasd közbe, hogy hogy ízlik neked)
Ezt jó alaposan összetöröd, összedolgozod és kész az isteni körözött.
5/6 anonim válasza:
Itt is van pár recept:
http://www.gyakorikerdesek.hu/etelek-italok__egyeb-kerdesek_..
6/6 anonim válasza:
Mi még szoktunk bele apróra vágott zöld paprikát is tenni de ha szeretitek a csípőset akkor lehet erőset is mi így szoktuk isteni finom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!