Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Eszik valaki lazacot?

Eszik valaki lazacot?

Figyelt kérdés
Mert elég drága!
2011. febr. 22. 20:23
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
76%

Először akkor ettem lazacot, mikor az egyik barátnőmmel szusiztunk, és abba vettünk 20 dekát.

Egyébként most vannak konyhai gyakorlataim, és az elkészített ételekhez elég kedvezményes áron lehet hozzájutnunk, így emiatt szoktam enni.

2011. febr. 22. 20:55
 12/22 anonim ***** válasza:
100%
Egyszer ettem egy svédasztalos konferencián. De annyira nem voltam elájulva tőle, szerintem nem jól készítették el. Ahhoz meg nagyon drágának tartom, hogy csak úgy vegyek. :S
2011. febr. 22. 21:02
 13/22 anonim ***** válasza:
76%
Szoktam enni, nem drága fagyasztottan a Lidl-ben...
2011. febr. 22. 21:03
 14/22 anonim ***** válasza:
53%

Sajna tengeri kütyü mániás vagyok.

Szörnyű szakács révén én rendelni szoktam a kedvenc éttermemből - vagy ha már az bezárt akkor DonPepéből vagy honnan - nagyon finomat adnak, de kicsit :(.

Havi kb. 2* eszek lazacot.

Garnélát is 2* ikea főként, múltkor vettem főttet de az nem volt olyan jó.

Am előzőek közül valaki írta Franciaországot.

Mi most lestünk barátnőmmel hogy micsoda választék volt a supermarketben. Vásároltunk is gyorsan és a buszúton hazafelé garnélás saláta volt a menü :D:D

Imádom még a bébipolipot, kagylót, a cápa se rossz, de nem olyan nagyszám mint vártam, csak nagyon omlós.

20/L

2011. febr. 22. 21:09
 15/22 anonim ***** válasza:
76%
Én írtam Franciaországot :) Fél évet éltem kinn, hat kilót fogytam edzés nélkül a rengeteg tengeri kütyü miatt, amit megettem. Egészségesen esznek, és nem drága náluk az ilyesmi. És tényleg hihetetlen a választék, olyan állatok voltak a pultokban, amikről azt se tudtam, hogy meg lehet enni :)
2011. febr. 22. 21:17
 16/22 anonim ***** válasza:
76%
Huu, ha lehetosegem van ra, eszem:) egyik legjobb kaja. De sajnos nincs ra mindig lehetoseg, mert ahhoz eleg draga.:) ja, es kedvenc halam a lepenyhal mellet...:)
2011. febr. 22. 21:29
 17/22 anonim ***** válasza:
53%

havonta :)

16L

2011. febr. 22. 21:50
 18/22 anonim ***** válasza:
100%

Nem, nem tudom megengedni magamnak anyagilag.

Angliában ettem életemben először (és eddig utoljára :S).

2011. febr. 22. 22:29
 19/22 A kérdező kommentje:
SZóval mindenki szereti a lazacot, de pénze nem igen van rá! Már csak az a kérdés, hogyha ennyire ritka vendég a konyhába, akkor miért van minden női magazinban legalább 1 lazacos recept?? röhely.
2011. febr. 23. 17:40
 20/22 anonim ***** válasza:
100%

Hát ezeknek a magazinoknak a többsége igencsak el van rugaszkodva a valóságtól. Egy szép álomvilágot mutat be, amelynek köze sincs az átlagemberek mindennapi életéhez!

Egyébként már azok is olyan áron vannak, hogy nem lehet őket megfizetni...

2011. febr. 23. 17:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!