Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Hogy készíted a Gyrost?

Hogy készíted a Gyrost?

Figyelt kérdés
Mi az amitől egyedi lesz a saját gyrosod?
2011. febr. 18. 22:50
 1/5 anonim ***** válasza:
51%
Knorr Rafaneria Gyros 2in1 -t használok.
2011. febr. 19. 00:16
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/5 A kérdező kommentje:
És ettől kva egyedi lessz...
2011. febr. 19. 08:12
 3/5 anonim ***** válasza:
Én igy szoktam. Sertés szűz pecsenyét veszek kb fél kg-ot, és felvágom kis újnyi csíkokra, esetleg csirkemellet. Zsiradékba 2-3 gerezd fokhagymát nyomok, kicsit piritom, majd rádobom a húst. Só, bors, l mokkás kanál oregánó, l mokkás kanál csili. Nagy lángon fehéredésig piritom - pár perc- és kész. Fritőzben sült - előtte sós vízben megfőtt krumplival - tálalom. Igy nem sótlan a sült krumpli. Ha nem szereted a csipőst, a csili kimaradhat.
2011. febr. 19. 09:11
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/5 A kérdező kommentje:
Köszi :)
2011. febr. 19. 12:13
 5/5 anonim válasza:

Anya gyros tálat szokott.

Serpenyőben megpirítja a húst(csirkemell)

tartármártás(kizárólag házi):D

saláta

paradicsom

kukorica

ubi

(:

2011. jún. 17. 16:58
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!