Mennyi zsirt tegyek a tepsibe csirkecomb alá? Mit tehetek még hozzá?
Zsírt ne tegyél.... Nagyon egészségtelen, még akkor is, ha olcsóbb az olajtól. Ha sütőzacskóban vagy alufóliába csomagolva sütöd, úgy is megsül a saját zsírjában-elég az. Ha csomagolod, nem kell locsolgatnod. Csomagolj hozzá egy-egy gerezd fokhagymát, vöröshagymát, borsozhatod, csomagolhatsz hozzá egy pici rozmaringot. Bekenheted a combokat mustárral, mézzel, esetleg mindkettővel.
Ha nem csomagolod őket, akkor nagyon alaposan sózd meg a bőrét, alá is tegyél sót! Nem fogod elsózni, viszont ropogós lesz a husi.
Sült csirkecomb mellé remek a karikákra vágott hagyma és gerezdekre vágott krumpli. Jól összepasszolnak az ízek. :) Én ezt szoktam mellé tenni.
Köret? Rizi-bizi. :)
Az a jó ha odasül rendesen a tepsi aljára a krumpli és a hagyma is és úgy kell felvakarni lapáttal. Persze nem szénné kell sütni, mert az már ehetetlen. Viszont ha nem sül oda, az csak párolt zöldség. Én így nem szeretem. Jó ha minden aranyszínűre sül. :)
Én paprikát csak pörkölt alá teszek. Nem tudom csirke mellé milyen lehet, de szerintem nem az igazi...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!