Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Mennyi zsirt tegyek a tepsibe...

Mennyi zsirt tegyek a tepsibe csirkecomb alá? Mit tehetek még hozzá?

Figyelt kérdés
2009. febr. 12. 09:16
 1/8 anonim ***** válasza:
62%
Én oljat tennék. Sokat, meglocsolnék vele minden combot. Kb. 1dl. Eztán még öntenék rá kb. 1-1,5 dl vizet és úgy sütném. Először fólia alatt egy órát, hogy puhuljon a hús, majd fólia nélkül még úgy 45 percen vagy egy órán át lassan pirosra sütném.
2009. febr. 12. 09:24
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Tedd sütőzacskóba és így nem kell hozzá zsiradék, saját zsírjában fog sülni. Bármit tehetsz mellé, fűszert zöldséget stb.
2009. febr. 12. 09:40
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/8 anonim ***** válasza:
84%

Zsírt ne tegyél.... Nagyon egészségtelen, még akkor is, ha olcsóbb az olajtól. Ha sütőzacskóban vagy alufóliába csomagolva sütöd, úgy is megsül a saját zsírjában-elég az. Ha csomagolod, nem kell locsolgatnod. Csomagolj hozzá egy-egy gerezd fokhagymát, vöröshagymát, borsozhatod, csomagolhatsz hozzá egy pici rozmaringot. Bekenheted a combokat mustárral, mézzel, esetleg mindkettővel.

Ha nem csomagolod őket, akkor nagyon alaposan sózd meg a bőrét, alá is tegyél sót! Nem fogod elsózni, viszont ropogós lesz a husi.

2009. febr. 12. 09:45
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Sosem raktam még zsiradékot csirkecombok alá, és mindig nagyon szépen megsül. Csak egy deci vizet szoktam alá önteni, ami aztán el is párolog sütés közben. Szerintem felesleges a zsír is és az olaj is.
2009. febr. 12. 12:59
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/8 anonim ***** válasza:
67%

Sült csirkecomb mellé remek a karikákra vágott hagyma és gerezdekre vágott krumpli. Jól összepasszolnak az ízek. :) Én ezt szoktam mellé tenni.

Köret? Rizi-bizi. :)

2009. febr. 12. 13:34
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/8 anonim ***** válasza:
paprika?!
2009. febr. 12. 14:27
Hasznos számodra ez a válasz?
 7/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm. Én csak attól félek hogy lefog ragadni és odaég. Na ennyi ötletből fincsi meglepi lesz . Köszönöm.
2009. febr. 12. 15:24
 8/8 anonim ***** válasza:

Az a jó ha odasül rendesen a tepsi aljára a krumpli és a hagyma is és úgy kell felvakarni lapáttal. Persze nem szénné kell sütni, mert az már ehetetlen. Viszont ha nem sül oda, az csak párolt zöldség. Én így nem szeretem. Jó ha minden aranyszínűre sül. :)

Én paprikát csak pörkölt alá teszek. Nem tudom csirke mellé milyen lehet, de szerintem nem az igazi...

2009. febr. 18. 11:43
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!