Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » A cukornak az édesítésen...

A cukornak az édesítésen kívül van vmilyen szerepe egy sütiben? (állag stb. )

Figyelt kérdés
Lesz vmi baja,ha kihagyom belőle a cukrot és mással édesítem?
2009. febr. 9. 21:46
 1/2 anonim ***** válasza:
100%

Attól függ,mit készítesz.Például,ha tojáshabot kell felverni,akkor a cukor szükséges,de ha mondjuk kalácsot sütsz,akkor jó az édesítőszer is,csak tudni kell az arányt,hogy adagold.


maszatka

2009. febr. 9. 21:53
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/2 anonim ***** válasza:
100%
Tojáshabot is lehet édesítőporral felverni. Én madártejet csináltam így, tökéletes volt.
2009. febr. 9. 22:17
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!