A cukornak az édesítésen kívül van vmilyen szerepe egy sütiben? (állag stb. )
Figyelt kérdés
Lesz vmi baja,ha kihagyom belőle a cukrot és mással édesítem?2009. febr. 9. 21:46
1/2 anonim válasza:
Attól függ,mit készítesz.Például,ha tojáshabot kell felverni,akkor a cukor szükséges,de ha mondjuk kalácsot sütsz,akkor jó az édesítőszer is,csak tudni kell az arányt,hogy adagold.
maszatka
2/2 anonim válasza:
Tojáshabot is lehet édesítőporral felverni. Én madártejet csináltam így, tökéletes volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!