Hogyan tudnám a rántott húst újra felhasználni?
Figyelt kérdés
A hétvégi nagy szülinapi buli menűjéből elég sok rántott hús megmaradt.Már mindenkinek borsódzik tőle a háta.Esetleg valami ötletetek van arra,hogyan készíthetnék belőle valami másfajta finomságot,hogy ne kelljen kidobni?2011. febr. 2. 13:13
11/12 anonim 



válasza:





Én a rakott krumplit 20 éve virslivel csinálom, a kolbászt ugyanis az egész család utálja! A "szaftot" pedig jó sok tejföl és reszelt füstölt sajt adja meg.
12/12 anonim 



válasza:





én is a húskrémre szavazok. a panír nagyrészét szedd le, a husit daráld le, utána mehet egy két főtt tojás, majd az ízesítés. bors, majoranna, mustár, egy kis reszelt hagyma
vagy egy fej apróra vágott dinsztelt hagyma, ez még jobb is,mert a darált cuccot ebbe a hagymás zsiradékba keverheted, nem lesz száraz. a végső állagát tejföllel
állíthatod be.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!